Beställ gratis provbitar ur vår kollektion

Det vanliga är att vi tar emot kunder i vår butik där vi kan visa hur våra produkter ser ut i sin naturliga miljö. Vi tar även emot beställningar online men rekommenderar då att du först beställer provbitar ur den serie som du tror är bäst för ditt hem. Bilderna vi presenterar online gör dem inte riktigt rättvisa. 2019 har vi ett erbjudande som ger dig gratis provbitar. Vi skickar upp till 15 bitar och du står själv bara för frakten. Kampanjen gäller tills vidare, passa på!

Våra torrpressade betongplattor produceras i en fabrik utanför Marrakech, enligt flera hundraårig traditionell hantverkskultur.

För att utnyttja denna kampanj använder du kontaktformuläret nedan. Det går bra att beställa provbitar ur mer än en serie om du vill jämföra olika mönster. Men erbjudandet gäller bara vid ett tillfälle. Som bonus får du även utförlig produktinformation, precis som när du lägger en beställning.

Namn:
Email:
Meddelande:

“Marrakech Design är bäst i Sverige på vad de gör. Om du vill ha ett unikt golv som blir vackrare med tiden är dessa betongplattor oslagbara. Jag är så nöjd med mitt nya köksgolv att jag aldrig vill lämna rummet!”

- Elsa Eriksson